Om VästTeknik

 

Erfarna experter på kyla och värme

 

Det är två erfarna herrar som driver VästTeknik AB. Industriella lösningar för kyla och värme är företagets specialitet, en verksamhet som riktas mot aktörer inom en rad olika branscher.

 

På VästTeknik AB är man tack vare sin långa erfarenhet experter på industriella kyl- och frysanläggningar, klimatkyla, värmepumpar, värmeåtervinning, ventilation och luftkonditionering.

– Vi har sedan starten 2008 arbetat dagligen med detta och vi vågar påstå att vi kan möta alla som är i behov av en optimal lösning. Vår styrka är vår breda kompetens och mångåriga erfarenhet, säger Martin Söderqvist som driver företaget tillsammans med kollegan och Martin Andersson.

 

De har båda verkat i kylbranschen i mer än 35 år och lärde känna varandra hos deras tidigare arbetsgivare. Nu driver de sin firma med fem anställda som, liksom de själva, har breda kunskaper inom såväl kylteknik som styr och reglerteknik.

 

 

 

Bred kundkrets

 

VästTeknik AB har sitt säte i Göteborg, närmare bestämt i Hisings Backa, och härifrån utgår verksamheten som innefattar installation, service, renovering och underhåll. Miljötänkandet spelar en central roll i allt ifrån projektering till konstruktion.

 

Kundkretsen består av företag och industrier inom en mängd olika branscher, bland annat läkemedels- och livsmedelsindustrin.

Vi har kunder som vi hjälper med kyla i data rum till större avancerade anläggningar och komplexa lösningar.

 

Många uppdrag

 

VästTeknik AB jobbar främst i Storgöteborg med kranskommuner men har även utfört uppdrag i exempelvis Frankrike.

 

Liksom sin kollega ser han ljust på företagets framtid.

 

 

 

Se fler referenser »